Blessurechauffeur

Hans heeft zijn voet gebroken waardoor hij tijdelijk niet zelf kan autorijden. Dankzij onze chauffeur kan hij gelukkig wel gewoon naar zijn werk, in zijn eigen auto. Het levert hem zelfs tijdswinst op, doordat hij gedurende de rit gewoon kan doorwerken.  

Heeft u een blessure waardoor u niet zelf naar uw werk kunt rijden? Hiervoor heeft De Nieuwe Koetsiers de blessurechauffeur. Laat u door ons naar uw werk rijden in het comfort van uw eigen auto. Dit is vaak vele malen goedkoper dan een taxi. Bijkomend voordeel is dat u vaak dezelfde chauffeur krijgt. U weet dus waar u aan toe bent en onze chauffeur weet exact wat u nodig heeft.

Of u nu een gebroken been heeft, een (tijdelijke) oogaandoening of een chronische blessure waardoor u niet zelf achter het stuur kunt zitten, wij zorgen ervoor dat u alsnog naar uw werk kunt gaan.

Het is mogelijk dat onze chauffeursdienst vergoed wordt door uw verzekering. Dat kan zijn in een verzuimverzekering, AOV- verzekering en/of een letselschadepakket. Neem contact met uw verzekeraar op om te kijken wat voor u vergoed wordt.

Blessurehauffeur aanvragen