Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

Dhr J.B. Snelling-Berg

“Ik heb mijn hele leven langs de weg gezeten, de langste tijd als vertegenwoordiger in verlichtingsapparatuur. Dat werk heb ik altijd met plezier gedaan, maar toen ik vier jaar geleden met pensioen ging vond ik dat niet erg.

Ik heb een hobby die veel tijd opslokt, als secretaris van een voetbalclub. Een half jaar heb ik het kalm aan gedaan, maar dat stilzitten bleek toch niets voor mij. Bovendien kom ik graag onder de mensen.

Een vriend van mij maakte me attent op Autoreset dat op zoek was naar gepensioneerde chauffeurs. Ik heb me daar aangemeld en sindsdien ben ik weer aan het werk, auto’s aan het wegbrengen of mensen vervoeren voor De Nieuwe Koetsiers.

Met de voetballerij hou ik op zodra ik zeventig wordt, dat vind ik een mooi moment om een stap terug te doen. Maar met dit werk ben ik voorlopig niet van plan te stoppen, zolang ze natuurlijk een beroep op me blijven doen. Ik rij nu eenmaal graag. Ik doe het niet voor de kat zijn achterstaat, die extra verdienste is mooi meegenomen. Van het bedrag dat ik verdien, kun je misschien geen boot kopen, maar het is een prettige aanvulling op mijn AOW en pensioen.”