Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

Dhr. P. Van Es

“Samen met mijn vrouw had ik een café-discotheek en een taxibedrijf. We deden vooral luxevervoer, hadden Chevrolets en Mercedessen staan. Een grote klant van ons was destijds de Sleeswijk Revu, dan reden we Mary Dresselhuys en Snip & Snap naar optredens door heel Nederland.

Mijn vrouw en ik zijn altijd druk geweest. Dus toen ik vier jaar geleden met pensioen ging, viel ik in een diep gat. Ik wist niet wat me overkwam. De eerste periode zijn we veel weggeweest, met de boot en caravan. Maar toen werd mijn vrouw ziek en hebben de boot uiteindelijk maar verkocht.

Sinds twee jaar rij ik nu voor Autoreset en sinds dit jaar ook voor De Nieuwe Koetsiers. Meestal heb ik steeds dezelfde mensen in de auto. De uren kunnen erg verschillen. Soms blijft het bij acht uur in de week, maar de laatste weken ben ik dertig uur onderweg.

Wat ik er financieel wekelijks aan overhoud is niet veel, maar op jaarbasis is het mooi meegenomen. Ik kan er mijn eigen auto van betalen en af en toe even op vakantie. Zolang alles goed blijft werken, zie ik me dit nog wel een tijdje doen. Want achter de geraniums zitten is ook niet alles."