Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

Groepsvervoer

De nieuwe Koetsiers levert voor alle soorten groepsvervoer de beste chauffeurs. Met onze pendeldienst chauffeur of onze thuisbreng chauffeur bieden wij u de beste oplossing voor groepsvervoer. Zo kunt u uw gasten van een event veilig laten thuisbrengen of groepsvervoer regelen voor bezoekers van uw (moeilijk te bereiken) kantoor of congrescentrum.

De Nieuwe Koetsiers leveren ervaren chauffeurs voor groepsvervoer met een lange staat van dienst. Onze chauffeurs onderscheiden zich door ervaring, arbeidsethos en plezier in het werk. Daarnaast zijn onze chauffeurs representatief en hebben een dienstverlenende instelling. Met onze chauffeurs heeft u het beste visitekaartje voor al uw groepsvervoer.

Aegon, Bio Science Park Leiden, Randstad (Diemermere) en Nuon gingen u al voor en maken dankbaar gebruik van onze pendeldienst chauffeur voor groepsvervoer. U kunt daarom altijd met ons contact opnemen of een prijsopgave aanvragen voor uw groepsvervoer op maat. Bij de Nieuwe Koetsiers zit u voor al uw groepsvervoer goed!