Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

Haal en breng service

De Nieuwe Koetsiers levert chauffeurs voor elke gelegenheid. Met onze haal- en brengservice bijvoorbeeld bieden wij pasklare oplossingen voor ziekenhuizen, autobedrijven en hotels. Wij leveren betrouwbare en betaalbare chauffeurs voor onze haal-en brengservice hotel, voor onze haal-en brengservice ziekenhuis en ook voor onze haal-en brengservice Autobedrijven.

Verschillende situaties vragen om verschillende oplossingen. Met onze haal- en brengservice voor verschillende branches kunnen wij u altijd bijstaan met een chauffeur.  Wij leveren bijvoorbeeld chauffeurs voor het vervoer van patiënten op en rondom het ziekenhuis, maar ook voor shuttlediensten van hotels. Daarnaast kunnen onze chauffeurs ook ingezet worden voor het thuis brengen van uw klanten als hun auto in de werkplaats staat. Onze haal- en brengservice staat altijd voor u klaar!

U kunt altijd een prijsopgave aanvragen voor een op maat gesneden offerte of contact met ons opnemen voor aanvullende informatie. De haal- en brengservice van De Nieuwe Koetsiers biedt altijd uitkomst!