Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

Vervoersdienst

De Nieuwe Koetsiers hebben voor elke gelegenheid een op maat gesneden vervoersdienst. Zo bieden wij voor verscheidene gelegenheden een compleet pakket aan diensten. Zoekt u een thuisbreng chauffeur, een gemakschauffeur of een pendeldienst chauffeur, met onze vervoersdienst verzekert u zich van betrokken en betaalbare chauffeurs.

De vervoersdienst bij De Nieuwe Koetsiers onderscheidt zich van zijn concurrenten door te werken met senior uitzendkrachten. Deze groep medewerkers onderscheiden zich door ervaring, arbeidsethos en plezier in het werk. Daarnaast opereert onze vervoersdienst landelijk en hebben wij met ongeveer 500 chauffeurs door het gehele land altijd wel een chauffeur bij u in de buurt.

Wilt u gebruik maken van een van onze vervoersdiensten kijkt u dan eens bij onze diensten. Daarnaast kunt u ook een chauffeur aanvragen of een prijsopgave aanvragen voor een op maat gesneden vervoersdienst. Bij De Nieuwe Koetsiers vindt u altijd de meest ervaren chauffeurs voor de laagste prijs.