Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

VIP chauffeur

De Nieuwe Koetsiers hebben voor elke gelegenheid een chauffeur. Zo kunt u bij ons terecht voor een VIP chauffeur, een thuisbreng chauffeur of een blessurechauffeur. Doordat De Nieuwe Koetsiers uitsluitend gebruik maakt van ervaren chauffeurs met een lange staat van dienst heeft u gegarandeerd de beste VIP chauffeur.

Een VIP chauffeur kenmerkt zich door het verlenen van een uitstekende service, representativiteit, een dienstverlenende instelling en een zorgvuldige rijvaardigheid. Daarnaast is een VIP chauffeur van De Nieuwe Koetsiers altijd betrouwbaar en punctueel. Doordat wij werken met 500 chauffeursin het gehele land staat er altijd een VIP chauffeur bij u in de buurt tot uw beschikking.

U kunt een VIP chauffeur aanvragen op onze website of een prijsopgave aanvragen voor een vervoersdienst op maat. Kijkt u bij onze verschillende vervoersdiensten en vind een bijpassende VIP chauffeur voor elke situatie. Bij De Nieuwe Koetsiers vindt u altijd de beste VIP chauffeur voor de laagste prijs.