Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

Introductie

De Nieuwe Koetsiers vraagt haar klanten naar feedback over de ervaringen om zo de dienstverlening continu te verbeteren.

Hieronder enkele reacties van klanten die gebruik hebben gemaakt van onze chauffeursdiensten.

Wilt u reageren? Stuur dan een email naar info@denieuwekoetsiers.nl

 

dhr. A. de Ridder, Capgemini

Ik rijd nu vanwege omstandigheden twee weken met De Nieuwe Koetsiers. Dit bevalt me uitstekend. De chauffeurs zijn prima en altijd op tijd. Dus een uiterst tevreden klant.

omhoog

mevr. G.J.W.P. Lammers, Interpolis

Koetsiers waren op tijd, zeer klantgericht. Goede rijders die me een veilig gevoel gaven. En een praatje alleen wanneer ik daar ook zin in had. 1 ritje was s ochtends heel vroeg, toen had ik meer behoefte aan een slaapje!
Kortom: prima gegaan! Een 10.

omhoog

mevr. J Vos, Deltion

Ik ben enkele weken door uw chauffeurs naar mijn werk gereden en weer opgehaald. Ik heb dit als zeer positief ervaren. De chauffeurs waren altijd keurig op tijd, beleefd en hadden een rustige, vertrouwde rijstijl.
Tops:

  • Chauffeurs keurig op tijd
  • Vaak dezelfde chauffeur
  • Telefonisten erg behulpzaam bij verkeerd boeken/ aanpassen tijden e.d.
  • Makkelijk in te vullen website

Tips:

  • Er kwam niet altijd (op tijd) een bevestigingsmail dat er een chauffeur zou komen (en welke, maar dat is minder belangrijk) (DNK: dit is opgelost)
  • Moet/mag een client er wat van zeggen als de chauffeur te hard rijd of is dit volledig de verantwoordelijkheid van de chauffeur, dit zou duidelijker vooraf gecommuniceerd kunnen worden, nogal “ongemakkelijk onderwerp” (DNK: het is de verantwoordelijkheid van de chauffeur. Als u zich er onprettig bij voelt kunt u dat natuurlijk direct tegen de chauffeur zeggen.)

    omhoog

mevr. W. Fassbender, Stern Beheer

Wat een heerlijke ervaring om na een gezellig etentje in je eigen auto naar huis te worden gebracht. Meer dan prima en een heel gezellige man. Dat is mobiliteit! Dank hiervoor.

omhoog

mevr. I. van den Ingh, Thieme Meulenhoff

Het bevalt tot nu toe goed: perfect op tijd en prettige chauffeur. Een verbetering t.o.v. de taxi!

omhoog

dhr. J. Besamusca, DSM

Ik ben heel tevreden over de diensten en service van chauffeursdienst De Nieuwe Koetsiers. Ze zijn altijd keurig op tijd, zeer vriendelijk en hulpvaardig. Met de ene chauffeur klikt het wat beter dan met de andere maar vooralsnog voldoen ze elk voor zich prima.

omhoog

dhr. T. Niemeijer, ADP

Door hernia was ik niet in staat om zelf naar de zaak te rijden omdat ik nog geen kracht in mijn linkerbeen had, maar om toch aan de slag te gaan heeft mijn werkgever( ADP) "De Nieuwe Koetsiers" ingehuurd. Drie maanden heeft dit geduurd, ik was heel blij met deze oplossing! Elke ochtend om 8 uur kwam de chauffeur mij ophalen, en 's middags stond hij op de zaak weer klaar om me thuis te brengen. Daardoor heb ik toch weer redelijk snel mijn werk kunnen doen. Ik vond het wel een luxe en gezellig over van alles bijkletsen in de auto. Ik had zelfs een keer een gepensioneerde vader van een van onze directeuren als chauffeur!

omhoog

 

mevr. R. Gelauff, Cirm Business

Ik ben heel erg enthousiast over de Nieuwe Koetsiers. Mijn "vaste chauffeur” behandelt  mij met zoveel egards dat een van mijn klanten de rode loper wilde uitleggen en mijn zwarte Caddy inmiddels de gouden koets noemt.

omhoog

dhr. C. Schrader, Achmea Vitale

Omdat ik 6 weken niet in staat ben om auto te rijden, met mijn linker been in het gips en toch aan het werk wil blijven is via mijn werkgever ‘de nieuwe koetsier’ ingeschakeld. Bevalt uitstekend, prima chauffeurs die stipt op tijd zijn en waarmee het altijd gezellig is in de auto! Geen enkele moeite om het chaufferen aan hen over te laten, geen zorgen over parkeerplaatsen of routeplanning. Ik geniet van de luxe en zal het zeker gaan missen wanneer ik zelf weer mag/moet rijden.

omhoog

dhr. H. De Geest, Capgemini

In antwoord op uw vraag “De Nieuwe Koetsiers; is het bevallen?”, kan ik een volmondig ‘JA’ antwoorden. Ik wordt dagelijks door één van uw chauffeurs (meestal dezelfde) naar mijn werk gebracht en weer opgehaald. De heren zijn telkens keurig op tijd en zijn zeer correct. Ook de gevraagde flexibiliteit wordt graag getoond. Alle lof hiervoor.

omhoog

dhr. W. Jongsma, Jongsma Solutions

Het is mij prima bevallen!

omhoog

mevr. Marissen, Van Boeijen

Het voelt echt als een privé chauffeur. Galant pakte de chauffeur mijn tas van mij over en hield de autodeur voor mij open. Ook toen ik op plek van bestemming was, kreeg ik mijn tas aangereikt en als ik zelf al niet uit de auto was ‘geklommen’ had hij weer de deur voor mij open gehouden. De chauffeur was op de afgesproken tijd bij mijn huis en hij stond al te wachten toen ik iets voor 5 arriveerde in Grolloo (terwijl we 5 uur hadden afgesproken). Al met al een goede indruk.  Al met al een dikke pluim.

omhoog

dhr. D Stegeman, UWV

Door mijn ziekte heb ik in het afgelopen half jaar elke dag gebruik moeten/mogen maken van de Nieuwe Koetsiers. De eerste dagen was het even wennen om een ander in je auto te laten rijden, maar na een korte tijd had ik al snel het vertrouwen in de kwaliteit en de kennis van de chauffeurs. Meestal kon ik beschikken over een vaste chauffeur die elke ochtend tijdig op de stoep stond om te vertrekken naar mijn werk. Ook stond de chauffeur 's-middags weer op tijd klaar om mij op te halen.Afwijken van de planning was ook geen enkel probleem. De rijstijl van de chauffeurs was rustig, correct en vertrouwd. Ik kan alleen maar aangeven dat het een heerlijke ervaring is geweest om je door de chauffeurs van de Nieuwe Koetsiers te laten rijden. Ik rij inmiddels zelf weer in mijn auto maar mis nog elke dag de service en het gezellig bijpraten in de auto. Bij deze wil ik al de chauffeurs bedanken voor de goede en correcte dienstverlening en de plezierige gesprekken onderweg. Ik wens hen nog vele schadevrije kilometers toe en veel plezier in hun werk.

omhoog

mevr. G. Jacobs, IVT Zorg

Ik heb het als bijzonder prettig ervaren met de chauffeur van de Nieuwe Koetsier. De chauffeur was elke dag keurig op tijd. Vriendelijk en behulpzaam. Tussentijds nog even ziek geweest en de chauffeur stuurde zelf een kaartje, zeer attent.

omhoog

mevr. P. Heistek, tinguely MSS

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de goede service en gezellige heren die mij de afgelopen 1,5 week veilig en kundig naar en van mijn werk reden. Zou jij mijn complimenten ook aan de heren willen overbrengen?

omhoog

dhr. A.C. van der Linden, Moes Bouw

Mijn ervaring met De Nieuwe Koetsiers is prima. Nette chauffeurs, stipt op tijd. Prima oplossing voor als je zelf een tijdje niet kunt rijden, met je eigen auto.

omhoog

dhr. Dolman, Capgemini

Via deze weg wil ik u hartelijk danken voor uw zeer prettige dienstverlening.

omhoog

mevr. J. Berends, Achmea

wil jullie bij deze laten weten dat ik uitermate tevreden ben over jullie, jullie dienstverlening en jullie chaufeurs. Ik ben binnen ons bedrijf dan ook een wandelende reclame voor jullie.

omhoog

dhr. G. Harleman, Bakker Barendrecht

Super, alle afspraken nagekomen. Ik hoop echter jullie niet meer vanwege een blessure nodig te hebben.

omhoog

mevr. M. van Schaik, UWV

Ik kan u meedelen dat vervoer via De Nieuwe Koetsiers me op zichzelf prima bevallen is. Ik ben op 8 dagen heen en weer gereden door vier verschillende chauffeurs en die waren allemaal prima. Ook op de omgangsvormen viel niets aan te merken.

omhoog

dhr. H. Török, Jurilex

Complimenten aan 1) de fijne bevestiging en gang van zaken en 2) de voortreffelijke service van de chauffeur. Ik ga uw organisatie en hem hopelijk in de toekomst nog vaker gebruiken bij lange ritten/dagen.

omhoog

dhr. J. Groot, Talpa

Het is me tot nu toe zeer bevallen. Nette en vriendelijke chauffeurs die zonder uitzondering zeer stipt op tijd zijn, ondanks files en dergelijke. Ook de flexibele service van de planning is helemaal top. Ik kan en zal het van harte aanbevelen aan een ieder die het nodig heeft.

omhoog

dhr. T Buit, Achmea

Twee weken lang gebruik gemaakt van De Nieuwe Koetsiers. Ervaring was prima, prettige mensen, kwamen mooi op tijd. Ideaal omdat ik zelf tijdelijk niet kon autorijden. Ga dit zeker adviseren in mijn werk (als bedrijfsarts) aan werkgevers als alternatief voor duurdere taxiritten.

omhoog

dhr. P.K. Scholte, Rabobank

De service is mij goed bevallen. De chauffeur die mij gereden heeft was zeer correct en stipt. Ook zijn rijstijl was zeer prettig. Enige verbeterpunt was dat er afgelopen maandag 2 mensen voor mijn deur stonden. De planning mag dus nog wel wat scherper. (DNK: helaas kan dit voorkomen, vanzelfsprekend zijn dit geen dubbele kosten)

omhoog

dhr. M. Spelbrink, Gevelbeheer

Het is me geweldig bevallen. Ik ben er dus achter gekomen dat ik wel geschikt ben om een particulier chauffeur te hebben. De reden daartoe ligt ondermeer in de geweldige instelling en service van de chauffeurs. Bijzonder attent zoals  beide heren van mening waren dat ze ook voor die kleine ritjes hun diensten beschikbaar moesten stellen, opdat ik door kon gaan met mijn werk. Beiden hebben zich getoond als betrouwbare mannen die service met een hoofdletter S verlenen. Vooral de twee dagen dat de chauffeur me kriskras door het land gereden heeft zijn goed bevallen. Ook voor hem was dat aangenaam, opdat hij niet van die gebroken dagen had. Ook de afstemming met jullie op kantoor was prima. Niet moeilijk doen, maar gewoon een mailtje of een belletje en de zaken waren geregeld. Hartelijk dank voor alles. Hopelijk doet er zich voor mij geen verplichte volgende keer voor, maar mocht dat gebeuren, dan weet ik jullie zeker weer te vinden. Positieve geluiden, die ik ook zeker aan anderen zal laten horen.

omhoog

mevr. T. Hoogland, ModoVanGelder

We zijn tevreden over de dienstverlening van De Nieuwe Koetsiers. Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een blessure of herstel na een operatie waardoor iemand niet kan zelf kan rijden biedt uw organisatie uitkomst. Op deze manier hoeft iemand niet “ziek” thuis te blijven, kan het werk doorgaan en worden collega’s niet onnodig belast.

omhoog

dhr. M. van Amersfoort, ConQuaestor

De keren dat we er gebruik van hebben gemaakt is de medewerker bevallen, dit was echt een uitkomst voor ons. Mochten we het ooit weer nodig hebben zullen we er zeker weer gebruik van maken.

omhoog

mevr. J. Kroek, Regiopolitie Amsterdam Amstelland

In ieder geval ben ik over het algemeen erg tevreden. Ik zou, als ik het bedrijf een cijfer moet toekennen, een 8 geven en voor de klantvriendelijkheid een ruime 9.

omhoog

dhr. P. Weekers, Achmea

De Nieuwe Koetsiers is me heel goed bevallen. Ik sta in het artikel van Achmea Health dus mijn mening is genoegzaam bekend bij jullie.

omhoog

mevr. A. Lommen, ArboNed

Ik heb jullie warm aanbevolen.

omhoog

mevr. G. de Haan, Landstede

Het idee om gereden te worden door ouderen om zo toch te kunnen werken vond ik zeer bijzonder! Heerlijk om zo gereden te worden.Wel zou ik als advies willen geven, dat de chauffeur zich meer moet aanpassen aan de cliënt. Mijn chauffeur praatte net iets te veel.Wel moet ik zeggen dat zijn rijkunst echt goed was! Volgende keer zou ik direct weer denken aan uw organisatie, maar niet aan deze chauffeur." (noot DNK: natuurlijk kan het voorkomen dat het niet helemaal 'klikt' met de chauffeur; als klant kunt u daarom aangeven een chauffeur niet meer te willen, of juist wel).

omhoog

mevr. D. Brune, UWV

Ik wilde je nog bedanken voor de service afgelopen weken!

omhoog

dhr. A. Eerenberg, Stichting CBA

Was prima geregeld, chauffeur heeft mij nog voor die tijd gebeld om te vragen hoe laat ik hem verwachtte. Was keurig op tijd, voor herhaling vatbaar.

omhoog

dhr. H. Ofman, Achmea

Deze service is mij zeer goed bevallen. Het stelde mij instaat omdat ik zelf niet kon rijden of met het openbaarvervoer te gaan om weer naar kantoor te gaan en mijn collega’s weer eens te spreken. Ik werkte voor mij ongeval al een aantal dagen van huis uit, maar nu moest ik alle dagen thuis werken. En hoe gek het ook klinkt je gaat je collega’s missen. Dus vond ik dit een goede oplossing een chauffeur die mij bracht naar het werk en daarna weer keurig thuis bracht. Veel succes met deze service.

mevr. J.Til, Deltion

Wat was het fijn om dankzij jullie toch naar het werk te kunnen! Het is allemaal goed verlopen. De eerste keer was de chauffeur te laat, hij kon mijn huis niet vinden, maar verder is het helemaal goed verlopen. Omdat ik nog een eind moest lopen naar mijn kantoor, bracht hij mij in de rolstoel tot het kantoor en kwam mij daar ook ophalen. Heel erg fijn! Het voelt wel heel ‘luxe’  een privechauffeur. Zeker wanner hij soms op school bleef wachten totdat ik klaar was. Maar super dat het zo allemaal kon.

omhoog

mevr. A. Zuidema, Human Captial Group

Ik vind het super dat er zo'n dienst bestaat. Het zijn over het algemeen prima hulpvaardige heren en goede chauffeurs. Sommige zijn wel heel erg aanwezig en dat is niet altijd prettig. Het ligt uiteraard aan mij dat ik nog steeds liever zelf rijdt (en uiteraard ook vind dat ik dat beter kan).

omhoog

mevr. M. Van der Meer, Nuon

Ik ben zeer tevreden over de diensten van De Nieuwe Koetsiers.De chauffeurs waren vriendelijk en ruimschoots op tijd, ik heb zelfs nog een keer gebruik gemaakt voor Privé doeleinden toen ik naar de orthopeed moest in Breda, mocht ik ooit weer in een situatie komen dat ik niet kan rijden, zou ik zeer zeker weer gebruik maken van uw diensten.

omhoog