Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

Nieuws

De Nieuwe Koetsiers heeft regelmatig in het nieuws gestaan vanwege onder andere de unieke service door uitsluitend met senioren chauffeurs te werken. Hieronder vindt u ons nieuwsarchief.

Een tevreden klant aan het woord in De Telegraaf.

Health in bedrijf - het corporate magazine van Achmea - beschrijft waarom Achmea gekozen heeft voor chauffeursdienst De Nieuwe Koetsiers.

In de Pers:ADvisie

01-10-2009

ADvisie is het verenigingsorgaan van de NVvA en wordt verspreid onder de leden. Ze zijn onder andere werkzaam bij UWV's, adviesbureaus, Arbodiensten, verzekeringsmaatschappijen, re-integratiebedrijven, letselbureaus of als zelfstandig arbeidsdeskundige. De samenwerking met De Nieuwe Koetsiers en het UWV wordt hierin beschreven.

De inzet van chauffeurs van De Nieuwe Koetsiers om geblesseerde medewerkers productief te houden is interessant voor HR-medewerkers, daarom is een artikel in HR Praktijk ook logisch.

Het Parool besteed een 2-pagina artikel aan de chauffeurs van De Nieuwe Koetsiers. Vooral de kracht van de inzet van de 'ervaren generaties' wordt hierin berschreven.

De introductie van De Nieuwe Koetsiers als de landelijke chauffeursdienst is opgepikt door diverse websites.

De Financiele Telegraaf pikt het op dat chauffeursdienst De Nieuwe Koetsiers niet alleen een financieel aantrekkelijke keuze is, maar ook een maatschappelijk verantwoorde.

Het persbericht dat bij de start van De Nieuwe Koetsiers samen met launching customer Achmea verstuurd is: