Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

Nieuws

De Nieuwe Koetsiers heeft regelmatig in het nieuws gestaan vanwege onder andere de unieke service door uitsluitend met senioren chauffeurs te werken. Hieronder vindt u ons nieuwsarchief.

In navolging van andere verzekeraars zijn ook OHRA, Delta Lloyd en CZ overtuigd geraakt van de dienstverlening van De Nieuwe Koetsiers. En dat begon allemaal op een speciale manier....

Samenwerking: Aegon

01-03-2012

Aegon heeft een prachtig hoofdkantoor in Den Haag, praktisch naast een station. Voor bepaalde richtingen wordt dat station niet goed bedient. Veel medewerkers komen dan ook vanaf een ander station en dan met de bus. Aegon wil graag dat medewerkers zo veel mogelijk met het OV komen, dat is immers de meest duurzame manier om te reizen. Wat doe je dan als vanwege bezuinigingen op het openbaar vervoer de buslijn verdwijnt en tientallen mensen hun OV-kaart dreigen in te leveren?

Sinds 2009 is De Nieuwe Koetsiers opgenomen in het Present-pakket van Achmea. Klanten krijgen de eerste €200, vergoed van de kosten die ze maken voor blessurevervoer. Vanaf 2012 komt daar verandering in.