Pendeldienst

Peter en Michael runnen samen een marketingbureau waarvoor ze regelmatig evenementen organiseren. De deelnemers worden na afloop veilig en comfortabel thuis gebracht. De Nieuwe Koetsiers regelt het gehele proces voor ze.  

Wij bieden een pendeldienst voor bedrijven die hun klanten en of gasten een extra service willen bieden. Wilt u een shuttledienst opzetten? Is uw vaste chauffeur ziek? Wilt u uw gasten laten ophalen en terugbrengen? Geen probleem. Wij regelen het voor u.

Voorbeelden:

  • Haal- en breng chauffeursdiensten bij autobedrijven. De Nieuwe Koetsiers brengt de klant (in de dealerauto) naar het werk, naar huis of naar het station.

  • Hotels kunnen hun klantvriendelijkheid vergroten door een eigen shuttlebus aan te kopen voor bijvoorbeeld het vervoer van en naar het vliegveld van hun gasten. De Nieuwe Koetsiers regelt vervolgens de chauffeur.

  • Shuttledienst voor ziekenhuizen. Patiënten worden bijvoorbeeld naar huis of naar hun auto op een verder gelegen parkeerplaats gebracht door een van onze chauffeurs.

 

De Nieuwe Koetsiers is voor deze pendeldiensten een samenwerkingsverband aangegaan met Vipre en Shuttle2.

Pendeldienst aanvragen