Blessure chauffeur

Meer info

Privéchauffeur

Meer info

Pendeldienst chauffeur

Meer info

Haal- en brengservices

De Nieuwe Koetsiers biedt een haal- en brengservice voor bedrijven die hun klanten en of gasten meer service willen bieden. Deze chauffeursdienst wordt al door verschillende organisaties gebruikt, bijvoorbeeld:

1. Haal- en breng chauffeursdiensten bij autobedrijven als BMW, Audi en Mercedes. De baliemedewerker staat de klanten te woord, de monteurs kunnen aan de slag en De Nieuwe Koetsiers brengt de klant (in de dealerauto) naar het werk, naar huis of naar het station.

2.Haal- en breng chauffeursdiensten bij hotels, zoals Courtyard by Marriot: Hotels kunnen ervoor kiezen om de klantvriendelijkheid te verbeteren door een (9-persoons) busje aan te schaffen en deze te laten rijden door een chauffeur van De Nieuwe Koetsiers.

3. Haal- en breng chauffeursdiensten bij ziekenhuizen. De Nieuwe koetsiers biedt ziekenhuizen de mogelijkheid om gebruik te maken van de haal- en breng chauffeursservice om mensen naar het ziekenhuis te vervoeren. Bijvoorbeeld wanneer de parkeergelegenheden schaars zijn of de bereikbaarheid niet optimaal is.